perjantai 27. huhtikuuta 2012

Myrskyisä suhde menneisyydestä

Ennen nykyistä miestäni minulla oli myrskyisä suhde erääseen mieheen. Mies oli korkeasti koulutettu, terveysalan ihminen, äärettömän fiksu ja mukava, mutta alkoholisti ja narsisti. Hän ei missään nimessä halunnut kanssani parisuhteeseen, mutta roikkui luonani aina välillä. Ryyppäämässä. En tajua miten annoin hänen olla luonani, sillä hänen käytöksensä oli ihan hirveää. Moitti minua - ja ryyppäsi koko ajan, sotkien elämäni ja huushollini. Päivät saattoivat kulua siten, että hän nukkui suurimman osan päivästä ja välillä havahtui ryyppäämään. Ja minä olin niin hänen lumoissaan, että kannoin hänelle lisää viinaa. Laskeskelimme erään ystäväni kanssa, että silloin kun hänellä oli näitä ryyppyputkia, hän oli käytännössä neljän promillen humalassa koko ajan.
Jätin hänet lopullisesti reilu vuosi sitten. Viime kesänä hän alkoi sitten soitella ja vannoi rakkauttaan ja halusi minut "takaisin". En suostunut ja kerroin, että minulla on toinen mies. Hän uhkasi humalapäissään soittaa miehelleni ja kertoa millainen nainen "oikeasti" olen. En ole tehnyt mitään väärää, mutta silti jotenkin hänen uhkailunsa pelotti. Hän jätti minut kuitenkin rauhaan ja viimeisen vuoden aikana olemme kahdesti jutelleet puhelimessa, hänen ollessaan ihan selvin päin. Hänkin oli löytänyt rinnalleen toisen naisen.
Eilen illalla sain häneltä yllättäen puhelun. Puhelu alkoi rakkaudentunnustuksella ja siitä tiesin hänen olevan pahassa humalassa. Hän vannoi ikäväänsä ja rakkauttansa, mutta minä kehotin häntä soittamaan nykyiselle naisystävälleen. Lopetin puhelun lyhyeen.

Nyt mietin mitä tuo puhelu viestittää. Onko hän alkamassa uudelleen hankalaksi. Hänellä on konstit millä tehdä elämästäni helvettiä, jos hän niin haluaa. Kerroin viime kesänä nykyiselle miehelleni tuosta miehestä ja mitä tämä oli uhkaillut. Mieheni suhtautui asiaan fiksusti, todeten, että kaikilla meillä on menneisyytemme ja hän ei humalaisten puheista välitä. Jotenkin on kuitenkin pelko mielessä...

3 kommenttia:

  1. No ei minusta kuulostanut äärettömältä fiksulta ja mukavalta mieheltä, jos on koko ajan 4 promillen humalassa ja sotkee, haukkuu ja käytös on ihan hirveää =(. Onneksi olet päässyt tuosta eroon, ja toivottavasti tuo ihminen ymmärtääkin pysyä poissa. Ansaitset parempaa, olet itse fiksu ihminen! Itse asiassa kukaan ei ansaitse noin huonoa käytöstä.
    Tsemppiä sinulle ja hyvää vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepäs juuri, kun selvinpäin oli tosi fiksu, mutta kännissä ääliö ja kammottava. Lumovoimallaan hän sai minut valtaansa - sehän on narsistien ominaisuus. Yritin monta kertaa lopettaa "suhteemme", mutta siitä ei kertakaikkiaan tullut mitään, hän oli kuin miespuolinen seireeni! Sitten sain riuhtaistua itseni irti, osin nykyisen mieheni ansiosta, kun tutustuin häneen....

      Poista
    2. Hyvää Vappua sinullekin!!!

      Poista