maanantai 23. huhtikuuta 2012

Saamattomuutta

Olen nyt ihan pahuksen saamaton! Huusholli huutaa pölynimuria ja pölyrättiä, ikkunat ovat kissan nenänjäljissä ja pyykkivuori kasvaa kylpyhuoneessa! Mies kyllä auttaa, jos saan aikaiseksi itse ryhtyä hommiin, mutta hänkin poloinen on melko apaattisena nyt. Työttömänä ja rahattomana.
Ruokaa en ole saanut tehtyä viikkoihin, olemme olleet sen suhteen miehen viitseliäisyyden varassa jo pitkän aikaa. Ja kaupan einesten.

Mies lähti naapurikaupunkiin tekemään kauppakirjoja myymästään asunnosta. Sekin meni hävyttömän halvalla. Rahat ehkä juuri ja juuri riittävät remonttilaskujen maksuun. Elämisen kustantamisesta ei ole tietoa. Kelakin panttaa peruspäivärahoja - emme edes tiedä onko mies oikeutettu edes niihin! Pitkään maasta poissa olleena mies saattaa nääs joutua kielikurssillekin vielä...

Minun pitäisi nyt saada jostakin pientä potkua persauksille ja lähteä puolen tunnin päästä kuntosalille. Laihdutus ja kunnon hoitokin ovat jääneet retuperälle ja leikkaus lähenee koko ajan (leikkausaikaa ei ole vielä annettu).
Taidan mennä kaupan kautta ja ostaa itselleni palkkioksi munkkipossun ja irtokarkkia. Hah!

Kissakin vonkuu kevättuskissaan. Sille pitäisi varata sterilointiaika, kun vain saisi aikaiseksi!

Ei nyt tahdo tulla oikein mistään mitään...

10 kommenttia:

  1. Kyllä se siitä lähtee sujumaan. Mä voin potkasta sua persauksille, jos se auttas. ;D
    Kyllä ne hommat lähtee hoitumaan kun yhestä vaan alottaa.
    Parempia päiviä sinne teille!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, partapappa! Pojanpoika 3 kk kävi mummun luona tänään kylässä ja kyllä heti tuli parempi mieli ja reippaampi olo :)

      Poista
    2. vaikka vain kastelet keittiöpyyhettä hitusen ja iloisin mielin pyyhkäiset ne kisun hengityspisteet ikkunasta. minusta se on niin mukavaa puuhaa :)

      Poista
  2. "Kisun hengityspisteet", kivasti ilmaistu :)

    Jospa minäkin siitä aloittaisin... ;)

    VastaaPoista
  3. Huusholli siivottu, jopa ne kissan hengityspisteet :)
    Ja eilen kävin kuntosalilla, tosin hillomunkin söin reippailun jälkeen. Mies sais asuntokaupat tehtyä ja renkaat vaihdettua....
    Kaikki hyvin taas, siis :)

    VastaaPoista
  4. Oi, mistä saitkin noin tarmon puuskan! Meillä ikkunat pesemättä jo toista vuotta, villakoirat hyppii silmille, yms. En saa alotettua mitään.
    Mutta olen iloinen jo pienestä, eli siitä, että sunnuntaina sain lähdettyä kävelylle kameran kanssa. Pienestä on ilot revittävä.
    Renkaat on sentään vaihdettu kesäisiin, tosin Euromasterin avustuksella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en olisi saanut yksin tehtyä mitään, mutta kun mies auttoi, oli helpompi alkaa touhuamaan!
      Kävely on hyvää puuhailua, iloitse siis siitä!!! Minä taas en pysty kävelemään polvieni takia kuin lyhyitä pätkiä...

      Poista
  5. Kuitenkin kaikki eteenpäin. Ihanasti sanoit kissan hengityspisteistä. Kyllä se taas tästä menee eteenpäin, kesäkin kolkuttelee yhä kovempaa ovella. Mulla on ystävä, joka sairastaa tuota fibromyalgiaa, ei ole helppo sairaus ollenkaan ei. Isosti voimahaleja sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vilukissi!
      Tässä tämä menee, päivä kerrallaan! Eilen saatiin kuulla timpurin varovainen arvio, että kolmen viikon päästä voitais ehkä aloittaa talon loppusiivous! Heti tuli niin paljon parempi mieli!

      Poista