sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kaipaus











Entisessä elämässä minulla oli ihana puutarha, jota rakensin 17 vuotta! Sitä kaipaan - välillä itkenkin!

8 kommenttia:

  1. Onpa tosiaankin upean näköinen, vihreä paratiisi :) Ehkä sinulla on nyt mahdollisuus aloittaa jotain uutta, toisenlaista.Minä myös kaipaan entistä kotia ja pihaa, mutta uuden suunnitteleminenkin on kivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suunnitelmia on, monenlaisia! Katsotaan nyt mitä saan aikaiseksi. Ja tuollainen rehevyys ei synny hetkessä, joten kauan saa odottaa ennenkuin jotain vastaavaa on uudessa pihassa - jos nyt ihan tuollaista enää haluankaan.... Niin erilainen on tämä maalaispiha traktoreineen, navetoineen ja latoineen kuin pieni taajamatontti...

      Poista
    2. ihanat nuo kuvat, olen ne nähnyt ennenkin :) voi tuo kaikki vihreys, toivotaan että itket enemmän sen kaipuuta :) ajan kanssa tulee uuden kodin pihasta ihana sinunnäköisesi puutarha.

      Poista
    3. Siihen minäkin uskon, Leila! Aikaa ja rakkautta, niin puutarha muotoutuu! Talomme piha on ollut ihan sievä maalaispiha alunperin, mutta se on perusteellisesti myllätty likakaivosysteemin vuoksi parinkymmenen metrin pituudelta ja kymmenen metrin leveydeltä. Jälki on aika kaoottinen, kun kaivuri on pihalla mönkinyt! Sitten pitää ottaa huomioon, että piha on osittain luonnontilassa ja saa sellaiseksi jäädäkin, mutta uskon, että saan sinne omat vihreät keitaani tehtyä :)

      Poista
  2. Kylläpä onkin ihanan näköistä!
    Jokaisen muuton myötä minäkin olen jäänyt kaipaamaan kasvejani, ja toivonut että uusi asukas nauttii niistä laillani.
    Maalaispihassa on paljon mahdollisuuksia - mutta totta, ennenkuin tuolta näyttää ehtii kulua vuosia.
    Ja joskus olisi ihanaa vain saada pysähtyä ja nauttia valmiista, näillä vuosikymmenillä uuden alkaminen ei sekään enää ole samaa kuin ennen.

    VastaaPoista
  3. Puutarhassa näkee omien kätten töiden tulokset niin hyvin. Muistanpas kuinka olen iskiasvaivoineni joskus maannut kukkapenkkien vieressä ja kitkenyt rikkaruohoja - ja vain siksi, että se on niin rentouttavaa ja rakasta puuhaa!!!! Ja nuo kivet!!!! Rakastan kiviä!!!

    VastaaPoista